Tehnica agricola John Deere second hand

Se vinde combina John Deere 9640i second hand

Se vinde combina John Deere 9640i second hand

Combină universală John Deere seria 9640i 2006 second hand pentru recoltarea cerealelor și a culturilor industriale este scoasă la vânzare. Mașină a fost deservită de dealer oficial. În timpul întreținerii…

Se vinde tractorul John Deere 6170М second hand

Se vinde tractorul John Deere 6170М second hand

Se vinde tractorul John Deere 6170М second hand. Moto-ore de parcurs - 3900. Anul - 2015. Pretul - 50 000 EUR. Detalii – la tel 078800180 (Sergiu). Se vinde din cauza extinderii suprafeței cultivate pentru…

Se vinde tractorul John Deere 6150М second hand

Se vinde tractorul John Deere 6150М second hand

Se vinde tractorul John Deere 6150М. Moto-ore de parcurs - 2900. Anul - 2016. Pretul - 55 000 EUR. Detalii – la tel 078800180 (Sergiu).

Oferta speciala in luna februarie: sistemele de navigatie si autoghidare John Deere - cu reducere 15%

Oferta speciala in luna februarie: sistemele de navigatie si autoghidare John Deere - cu reducere 15%

Doar in luna februarie clientii companiei Agromester HD pot beneficia de preturi speciale la sistemele pentru agricultura de precizie, cu o precizie sporita, acestea va economisesc combustibilul, ingrasamintele,…

Tehnica agricola in leasing până la 0% pe an!

Tehnica agricola in leasing până la 0% pe an!

Compania Agromester HD, distribuitor oficial al utilajului agricol John Deere, oferă clienţilor săi un nou serviciu de finanţare a utilajului agricol în leasing la cele mai avantajoase condiţii, inclusiv…

Utilaje agricole second hand John Deere pe situl agromester.md

Odată cu dezvoltarea economiei agricole, cu extinderea suprafețelor cultivate, introducerea de noi tehnologii sau a schimbării profilului gospodăriilor, apare întrebarea unei rotații mai dinamice a echipamentelor - mai rapidă decât înlocuirea după lucrul complet a ciclului de funcționare a tractoarelor, combinatelor și agregatelor. Dacă unul sau altul agregat, după schimbări în structura sectorului agricol, devine neîntrebat și inactiv, sau chiar agregate încă bune, însă care nu acoperă 100% din necesitățile echipamentelor agricole, atunci la managementul companii apare întrebarea vânzarii acestuia. Pe de altă parte, astfel de echipamente de înaltă calitate de la un producător renumit, dar semnificativ mai ieftin decât utilajele noi, pot fi relevante și solicitate în alte ferme.

Agromester HD este încântat să-și ajute clienții și să asiste la vânzarea și cumpărarea de echipamente John Deere second-hand. În calitate de dealer permanent John Deere, compania este foarte conștientă de parcurile clienților, de nevoile acestora și este fericită să ajute la comunicarea între fermieri, într-un mediu în care sistemul Trade In pentru mașinile agricole din țara noastră nu este încă dezvoltat.

De aceea, această secțiune a fost deschisă pe site. Mașinile vor fi prezentate aici în stare de funcționare, cu un număr înțeles de motor ore și cu o resursă reziduală semnificativă.

Toate unitățile care sunt de vânzare aici - starea lor tehnică, condițiile de funcționare - sunt bine cunoscute de echipa Agromester, deoarece întreținerea și reparațiile au fost efectuate de noi. În acest sens, recomandarea și disponibilitatea noastră de a furniza o platformă de informații pot fi considerate o recomandare pentru potențialii cumpărători.

Atunci când cumpărați tractoare și combine John Deere de vânzare în această secțiune, vă puteți baza pe un raport calitate-preț corect, originea clară a echipamentului și istoria sa de funcționare și întreținere și, uneori, chiar și oferte de preț unice.