#

Tehnica agricola John Deere

#

Tehnica agricola John Deere

Noutati

Managerii Agromester HD au prezentat două serii de tractoare John Deere la Moldagrotech

Anul acesta, evenimentul Toamna Moldagrotech a avut loc în perioada 19 – 22 octombrie. Ca de obicei, acesta a reprezentat un punct de întâlnire crucial…

Se vinde combina John Deere 9640i second hand Anunțuri

Se vinde combina John Deere 9640i second hand

Combină universală John Deere seria 9640i 2006 second hand pentru recoltarea cerealelor și a culturilor industriale este scoasă la vânzare. Mașină a fost…

Manager vînzări de tehnică agricolă Carieră

Manager vînzări de tehnică agricolă

Cerinţele faţă de candidat: Studii superioare Cunoaşterea limbii române si engleze; Permis de conducere categoria B (experienţă); Abilităţi de comunicare…

Agromester HD este dealerul oficial al John Deere în Moldova

Compania noastră oferă clienților o gamă largă de echipamente agricole John Deere: combine, tractoare, secerătoare, semănătoare, pulverizatoare, pluguri și sisteme agricole de precizie (navigație, fertilizare automată și sisteme de control al consumului de combustibil). În același timp, Agromester HD oferă servicii rapide și de înaltă calitate pentru toate echipamentele furnizate și îi ajută pe clienții săi să instruiască operatorii tuturor unităților.

John Deere utilaje agricole

Orice unități fabricate de John Deere Corporation demonstrează o calitate fără compromisuri, tehnologie de ultimă generație și cea mai largă funcționalitate. Tractoarele și recoltatoarele John Deere sunt utilaje legendare cunoscute în întreaga lume. După ce și-a început călătoria în SUA, John Deere astăzi este un jucător influent pe piața globală și se dezvoltă pe toate continentele. În Moldova, fermierii care au decis să cumpere un utilaj sau altul John Deere rămân adepți fideli ai acestui brand, lăsând cele mai pozitive caracteristici și feedback-uri cu privire la experiența utilizării acestei tehnici.

Tractoarele John Deere sunt prezentate într-o gamă largă, în diferite segmente de putere și pentru orice sarcină. Aceste mașini pot îndeplini cele mai exigente cerințe ale fermierilor cu exploatații agricole de toate dimensiunile - de la întreprinderile mici de familie pînă la cele mai mari aglomerări agricole.

Agromester HD își actualizează în permanență gama de modele și prezintă clienților săi produse noi de la John Deere. Puteți cumpăra de la noi tractoare și combine de ultimă generație.

Agromester HD este dealerul și a altor companii ce produc mașini agricole de înaltă calitate. În atenția clienților noștri, vă prezentăm utilaje de la producători renumiți precum Bednar, Stara, Mattermacc, Siptec, Rabe și Carraro.

Servicii de calitate

A doua componentă a succesului unui fermier este un serviciu de înaltă calitate. Pentru ca echipamentele John Deere să funcționeze impecabil și sută la sută, acestea trebuie întreținute la timp, iar operatorii mașinii trebuie să fie bine instruiți. Agromester HD rezolvă ambele provocări. Clienții companiei au posibilitatea de a configura și întreține echipamentele John Deere în centrele de service disponibile din nordul, sudul și centrul țării, iar în caz de urgență a defectării echipamentelor, brigada de serviciu mobil va ajunge rapid direct la ferma clientului. Viteza reparațiilor este asigurată și de o gamă largă de piese de schimb în depozitele companiei din Moldova. În cazul deteriorării utilajelor rare, se efectuează livrarea expres a pieselor de schimb.  

În același timp, managerii Agromester HD și specialiștii invitați la John Deere organizează cursuri de formare continuă pentru operatorii de combine, tractoare, agregate și sisteme automate de conducere la Centrul de instruire John Deere.